POLÍTICA DE GALETES

ELIX ADVICE, S.L. (d'ara endavant, "ELIX") utilitza diferents tipus de galetes durant la seva navegació en el nostre lloc web. Per a conèixer tota la informació relativa a la nostra política de galetes, consulti les seccions que s'indiquen a continuació:

1. Què és una galeta?

Les galetes són arxius de text que contenen petites quantitats d'informació que es descarreguen en el seu ordinador o dispositiu mòbil quan visita un lloc web. Les galetes s'envien de tornada al lloc web original en cada visita posterior, o a un altre lloc web que les reconegui. Les galetes són útils perquè permeten que un lloc web reconegui el dispositiu de l'usuari. Les galetes poden realitzar diferents funcions, com permetre-li navegar entre els llocs web de manera eficient, recordar les seves preferències i, en general, millorar la navegació de l'usuari.

2. Quins tipus de galetes existeixen?

Depenent del propòsit, existeixen els següents tipus de galetes:

 • galetes tècniques: Permeten a l'usuari navegar per un lloc web, plataforma o aplicació i beneficiar-se de les diferents opcions o serveis resultants, com el control del trànsit i la comunicació d'informació, la identificació de la sessió, l'accés a zones restringides, el record de tots els elements d'una sol·licitud, la realització d'una sol·licitud de procés de compra, la realització d'una sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, l'habilitació de funcions de seguretat durant la navegació, l'emmagatzematge de continguts per a la seva distribució en vídeo o àudio o l'intercanvi de continguts en xarxes socials.

 • Personalització o configuració de galetes: Permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques generals predefinides d'acord amb alguns criteris de la terminal, com l'idioma, el tipus de navegador utilitzat per a accedir al servei, la configuració regional amb informació sobre el lloc des del qual s'accedeix al servei, etc.

 • galetes analítiques: Permeten al responsable rastrejar i analitzar el comportament de l'usuari en els llocs web vinculats a ells. La informació recollida per aquestes galetes s'utilitza per a mesurar l'activitat en els llocs web, aplicacions o plataformes i per a crear perfils de navegació de l'usuari en aquests llocs, aplicacions i plataformes, amb la finalitat de millorar l'anàlisi de les dades utilitzades pels usuaris.

 • galetes de publicitat: Permeten, de la manera més eficaç possible, la gestió de tots els apartats publicitaris que l'editor pugui haver inclòs en un lloc web, aplicació o plataforma utilitzats per a prestar el servei sol·licitat, d'acord amb criteris com el contingut editat o la freqüència dels anuncis mostrats.

 • Galetes de comportament publicitari: Permeten, de la manera més eficaç possible, la gestió de totes les seccions de publicitat que l'editor pugui haver inclòs en un lloc web, una aplicació o una plataforma utilitzada per a prestar el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació sobre el comportament de l'usuari, obtinguda mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació, amb la finalitat d'adaptar un perfil específic per a mostrar anuncis rellevants.

3.Quines galetes utilitza la web de ELIX?

Seguint les directrius de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l'ús de galetes que fa aquesta web per tal d'informar-lo amb la màxima exactitud possible.


GALETES ANALÍTIQUES I DE MESURAMENT

 • _utma: Es fa servir per distingir usuaris i sessions. La galeta es crea quan s'executa la biblioteca JavaScript i no hi ha cap galeta __utma. La galeta s'actualitza cada vegada que s'envien dades a Google Analytics. Aquesta galeta té una durada de 2 anys per defecte. És una de les galetes principals establertes pel Servei de Google Analytics.
 • _utma: No s'usa en ga.js. Es configura per interactuar amb urchin.js. Anteriorment, en la versió anterior del codi de Google Analytics, aquesta galeta actuava juntament amb la galeta __utmb per determinar si l'usuari estava en una nova sessió o visita. Finalitza amb la sessió del navegador.
 • _utmt: Aquesta galeta l'estableix Google Analytics i s'usa per limitar el percentatge de sol·licituds. La seva durada és de 10 minuts.
 • _utmz: Emmagatzema la font de trànsit o la campanya que explica com ha arribat l'usuari al lloc. La galeta es crea quan s'executa la biblioteca JavaScript i s'actualitza cada vegada que s'envien dades a Google Analytics. Aquesta galeta té una durada de 6 mesos.
 • _utmb: S'usa per a determinar noves sessions o visites. La galeta es crea quan s'executa la biblioteca JavaScript i no hi ha cap galeta __utmb. La galeta s'actualitza cada vegada que s'envien dades a Google Analytics. Aquesta galeta té una durada de 30 minuts a partir de la configuració o actualització.
 • _gat_gtag_UA_***: Aquesta galeta de Google Analytics és d'anàlisi i serveix per mesurar com els usuaris interactuen amb la nostra pàgina web. Duració fins al final de la sessió.
 • _gid: És una galeta d'anàlisi de Google Analytics que serveix per donar un codi d'identificació diferent a cada pàgina i indicar la data. Duració 24 hores.
 • _ga: És una galeta d'anàlisi de Google Analytics que serveix per emmagatzemar el codi d'identificació de l'usuari, tot i que el nom de la galeta, el domini i el temps d'expiració poden ser personalitzats. Duració 2 anys.

GALETES TÈCNIQUES

 • PHPSESSID: Aquesta galeta s'utilitza pel llenguatge d'encriptat PHP per permetre que les variables de SESSIÓ siguin guardades en el servidor web. Aquesta galeta és essencial pel bon funcionament de la web. Duració fins al final de la sessió.
 • TestCookie: Emmagatzema si s'han acceptat els termes i les condicions de la web. Duració 1 any.

4. Com desactivo les galetes?

L'usuari pot lliurement decidir sobre la implantació o no en el seu disc dur de les nostres galetes, així com la seva eliminació, seguint el procediment establert en la secció d'ajuda del seu navegador. L'usuari pot també configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les galetes o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada galeta i decidir en aquest moment la seva implantació o no en el seu disc dur. A continuació li oferim enllaços als fabricants de dispositius i navegadors per a la gestió o desactivació de les galetes de la majoria dels navegadors:

Ni aquest lloc web ni els seus representants legals garanteixen el maneig correcte o incorrecte de les galetes per part d'aquests navegadors.

Si desitja tenir un major control sobre la instal·lació de les galetes, pot instal·lar en el seu navegador un programa o plug-ins, coneguts com a eines de "Do Not Track", que li permetran triar les galetes que desitgi permetre.

El fet que un usuari pugui configurar el seu navegador per a rebutjar totes les galetes, o expressament les nostres galetes, podria fer impossible l'accés a alguns serveis i podria significar que la seva experiència en la nostra pàgina web anés menys satisfactòria.

ELIX es reserva el dret a modificar la present Política de Galetes per a adaptar-la a futures legislacions i/o jurisprudència aplicable, així com a futurs usos de les dades personals de l'usuari en el lloc web. En qualsevol cas, els usuaris seran informats prèviament dels canvis en la citada política. Per això, es recomana que l'usuari procedeixi a llegir la Política sobre galetes cada vegada que accedeixi al lloc web./p>