Sobre Elix

ELIX és una de les Gestores d’Inversions Immobiliàries de referència a Espanya, centrada en actius residencials amb alt valor agregat dins de les àrees metropolitanes de les principals ciutats.

Fundada per Jorge Benjumeda i Jaime Lacasa el 2003, ELIX ha evolucionat fins a convertir-se en una plataforma integral de referència que presta serveis d’adquisició, disseny i construcció i gestió patrimonial.

El capital gestionat per Elix procedeix de family offices, inversors privats i fons institucionals, entre els quals destaquen Allianz, KKR, Altamar i CBRE IM.

"ELIX és el tipus d’empresa formada per persones amb un gran coneixement en el sector immobiliari i apassionades per la tecnologia"

Equip, Coneixement i Tecnologia

Creiem en persones i en el seu potencial de creixement més enllà de qualsevol limitació, en la seva capacitat d’aprendre i innova per marcar la diferència per a ells mateixos i pel món.

Estem compromesos amb el coneixement i en cuidar els processos i les dades com l’essència mateixa del nostre negoci.

Estimem la tecnologia i tot el que puguis fer amb ella.

Recorregut

En els últims 20 anys hem estat creixent de forma constant, millorant i sofisticant les nostres operacions, construint una xarxa d’excel·lents col·laboradors, transformant els nostres processos i la nostra cultura, des d’una visió tradicional de promotor cap a una plataforma d’inversió d’avantguarda.

Al llarg dels nostres 20 anys d'experiència, hem aconseguit

750M€ en Actius
sota gestió

+1.650unitats
gestionades

300M€ en adquisició
de actius

Què fem?

Gestió d’Inversions

SELECCIÓ D’OPORTUNITATS

Estem orgullosos d’haver construït un prestigiós equip d’adquisicions altament experimentat, amb una gran credibilitat i una xarxa de contactes en el sector que ens permeten accedir a les millors oportunitats.

ANÀLISI DE NEGOCI

Hem desenvolupat, basat en la nostra experiència, un sofisticat model de Pla de Negoci i Due Diligence que ens permet reduir significativament els riscos operatius i administratius i generar els fonaments sòlids per la presa de decisions.

FINANÇAMENT

Comptem amb un equip propi dedicat al finançament que aporta la seva gran trajectòria professional i una excel·lent xarxa de contactes amb institucions financeres per a construir solucions financeres a la mida dels nostres actius, vehicles i inversors.

GESTIÓ D’ACTIUS

Centrats en millorar el rendiment, el nostre equip d’Asset Management ha desenvolupat una agressiva disciplina per a determinar els criteris d’explotació dels actius i la seva monitoratge en termes d’inversió.

Gestió del Disseny i la Construcció

GESTIÓ DE DISSENY I LLICÈNCIES

El nostre equip de disseny és el responsable de dissenyar el producte més adequat pel Pla de Negoci i coordinar l’extensa xarxa d’arquitectes i enginyers per assegurar l’èxit en obtenir les llicències necessàries en el menor temps possible.

LICITACIÓ I CONTRACTACIÓ

Tenim un experimentat equip coordinant els processos de licitació, que inclouen el control de qualitat de la documentació projectual, plecs i medicions, anàlisi de sensibilitat cost-benefici i estratègies d'enginyeria de valor per optimitzar l'execució de cada actiu.

GESTIÓ D'OBRA

Durant la construcció, el nostre equip monitora la producció per assegurar-se que respongui als nostres estàndards de qualitat, pressupost i planificació, identifica i controla els riscos i gestiona les certificacions i pagaments. Finalment coordina les entregues d’obra i gestiona les postvendes.

Gestió de les propietats

GESTIÓ D’IMMOBLES

Tenim un experimentat equip d’executius de comptes que controlen els nostres actius des del primer dia, treballant amb una estreta coordinació amb els equips de promoció per aconseguir desenvolupar el màxim potencial dels immobles controlant els costos i responent als requisits administratius.

GESTIÓ DE COMERCIALITZACIÓ

El nostre equip té una excel·lent experiència en la comercialització i la gestió d’inquilins, així com en la comercialització dels diferents tipus d’actius. Constantment estem actualitzant la infraestructura tecnològica per ajudar a coordinar una gran varietat de proveïdors de serveis i aconseguir el millor rendiment possible i al mateix temps, generar informes actualitzats de les dades més rellevants.

REPOSICIONAMENT DELS ACTIUS

Gràcies a la nostra àmplia experiència prestant serveis industrials verticalment integrats i a partir del nostre coneixement del mercat i de la nostra indústria, podem aportar un complet rang d’operacions d’explotació per a millorar el rendiment dels actius que gestionem.

Equip Directiu

 • Jorge Benjumeda

  Soci Fundador

  Apassionat dels edificis i les persones, té una memòria llegendària i moltíssim coneixement del mercat, indústria i sector immobiliari. Com a CIO, exerceix el control sobre tota l’estratègia d’inversió i de gestió dels assets.

  Abans de fundar ELIX, ha tingut una extensa carrera professional internacioal, primer com a trade advisor a la Cambra de Comerç de Bordeaux i, posteriorment, amb la Spanish Commercial Office de Riyadh y com a Director de Vendes Internacional de The Newark Group.

  Llicenciat en Econòmiques i ADE per a la Universitat de Sevilla i MBA a l’IESE.

 • Jaime Lacasa

  Soci Fundador

  Somiador ambiciós i planificador previngut, està constantment dissenyant estratègies i construint oportunitats. Com a CSO, és responsable del desenvolupament dels nous vehicles d’inversió i de les relacions institucionals.

  Abans de fundar ELIX, va desenvolupar la seva carrera com a consultor sènior en consultoria estratègica a Espanya, Brasil i Puerto Rico pel Grup Telefónica. Prèviament, va ocupar una posició com a consultor del Ministeri Espanyol d’Assumptes Exteriors a Bogotà.

  És enginyer industrial especialitzat en mecànica a la Universitat de Strathclyde i la d’Oviedo. També té un MBA a l’IESE.

 • Teresa Marzo

  CEO

  Estratègica, amb gran capacitat de gestió i apassionada de la innovació, la sostenibilitat i el treball en equip. Com a CEO, lidera el pla estratègic de la companyia i l'anàlisi de noves oportunitats.

  Abans d'unir-se a ELIX, va desenvolupar la seva carrera professional en el sector promotor, primer com a Directora de Projectes i després com a Directora General de Negoci de Via Célere. Anteriorment va treballar com a arquitecte a Agofer. És llicenciada en Arquitectura per la Universitat Politècnica de Madrid, té un Màster de Qualitat de la Construcció a la UPM i ha realitzat un Programa de Desenvolupament Directiu a l'IESE i un Màster d'Urbanisme al CEU.

  També és membre de la Comissió Tècnica de l'Associació de Promotors de Madrid Asprima, de la Comissió I + D + I de la CEOE i del Comitè Executiu de la Comissió BIM del Ministeri de Foment. Associada de BREEAM, també és sòcia de Wires (Women in Real Estate Spain), i de Was (Women Action Sustainability).

 • Álvaro Guillén

  Director d’Expansió

  Amant de la seva feina i de les relacions socials, divertit i profund a la vegada, com una ment crítica, lúcida i amb un detector d’oportunitats. Com a Director d’Expansió, lidera un equip responsable que segueix l’estratègia d’inversió establerta pel CIO.

  Abans de pertànyer a ELIX, va ser el Director d’Expansió de Restaura. Anteriorment, també va formar part d’equips d’expansió de diferents immobiliàries.

  És llicenciat en Administració d’Empreses per a la Universitat Complutense of Madrid i té un màster en Anàlisi i Re Management realitzat a l’ICADE.

 • Isabel Jiménez

  Directora d’Asset Management

  Entusiasta del sector immobiliari, la seva evolució i la seva transformació, atenent a les necessitats i oportunitats de la societat a la que serveix.

  Com a directora d'Asset Management lidera un equip dedicat a el desenvolupament i generació de valor de les carteres que gestiona.
  Abans d'unir-se a Elix va desenvolupar la seva carrera professional primer com Directora Financera i de Gestió de Patrimoni en l'àrea Immobiliària d'Inverseguros i posteriorment com a Directora General de Rialto Capital Management a Espanya.

  És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pontifícia de Comillas - ICADE i Executive MBA per IESE. Sòcia de WIRES (Women in Real Estate) i de EIX & AMB (Associació Espanyoles de Executives i Conselleres).

 • Jose Luis Villa

  Director Financer

  Compromès amb els projectes i enfocat a resultats, ha desenvolupat tota la seva carrera professional en el sector de la promoció immobiliària.

  Amb un perfil versàtil i enfocat en l'àmbit financer va liderar la Direcció Financera primer i després la funció d'auditoria interna a Via Célere, promotora de referència a Espanya. També compta amb experiència recent en la gestió i direcció de cooperatives d'habitatges de protecció oficial, així com en l'auditoria de comptes d'empreses promotores i constructores a l'inici de la seva trajectòria.

  És llicenciat en CCEE per la UCM, PDG a l'IESE i auditor de comptes inscrit al ROAC.

 • Ignacio Aránguez

  Responsable de Financiació

  Entusiasta dels projectes financers que impulsa i coordina, hàbil en la recerca de les mesures necessàries per adaptar-se a l'entorn i a les dinàmiques internes, convertint els problemes en oportunitats. Com a Responsable de Financiació, és el màxim responsable de finançament i de relacions amb entitats financeres.

  Abans de formar part de Elix, va desenvolupar gran part de la seva carrera professional en l'Àrea de Riscos de Banc Santander, especialitzant-se en Finançament per a Projectes de Commercial Real Estate i Residencial. Anteriorment havia estat auditor financer a EY.

  És Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la CUNEF, té un Màster en Riscos Financers per la Universitat Alcalá de Henares y CIFF, i un PDD a IESE Business School.

 • Luís Gómez

  Responsable Àrea Tecnològica

  Apassionat de la transformació digital efectiva, Expert en la transformació de negoci, vinculant l'optimització operativa amb la realitat tècnica en les organitzacions. Facilitat per a la presa de decisions i disseny de solucions que suposin un alt valor afegit a les companyies. Com IT Manager, és el màxim responsable d’aportar la visió tecnològica que dóna suport al plantejament operatiu de la companyia.

  Abans de formar part d’Elix, va desenvolupar gran part de la seva carrera professional en l'àrea de tecnologia i transformació digital de grans servicers immobiliaris com Haia Real Estate i Altamira, especialitzant-se en per a projectes d'estratègia corporativa i transformació digital.

  És Enginyer Superior en Informàtica per la Universitat de Sevilla, amb múltiples certificacions professionals (ITIL; Prince2, Lean Management, Six Sigma Green Belt, ISTQB)

 • Lucía Arespacochaga

  Directora Legal Corporativa

  Creativa i amb capacitat de lideratge, destaca pel seu esperit entusiasta en la professió i l'actualització constant. Amb una visió estratègica i resolutiva, com a directora legal corporativa, és la responsable d'aportar enfocament jurídic a l'activitat de la companyia.

  És Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i té un Màster en Assessoria Jurídica d'Empreses (LLM) a l'IE Law School.

  Abans de formar part d'ELIX, ha desenvolupat més de 14 anys d'experiència en diferents posicions jurídiques, havent-se especialitzat com a assessora jurídica corporativa en el marc del sector immobiliari, havent estat al càrrec de la direcció jurídica de Rialto Capital Management a Espanya, i prèviament al Grup Inverseguros (actualment Dunes Capital).

 • Carolina Aranda

  Investor Relations & Fund Manager

  Compromesa i resolutiva, té una gran capacitat de treball en equip i ambició. Com a Investor Relations i Fund Manager, és responsable de liderar la comunicació amb els inversors, així com de donar suport a l'Equip Directiu en el desenvolupament corporatiu i en el disseny de noves estratègies de la companyia.

  Abans d'unir-se a l'equip d'Elix, va ser responsable de la Relació amb Inversors a Kronos Real Estate Group, participant activament en la captació de fons per a les múltiples estratègies d'inversió. Va iniciar la seva carrera professional a Deloitte Real Estate, assessorant líders del sector immobiliari amb un focus especial al mercat residencial, havent participat en equips multidisciplinaris a càrrec de les transaccions més rellevants del sector.

  És graduada en el doble grau d'Administració i Direcció d'Empreses i Dret per la Universitat Francisco de Vitoria, té un Màster en Lideratge Empresarial per la Universitat de Notre Dame i ha realitzat un Programa Executiu de Gestió i Inversió Immobiliària a l'IE Business School.

Portfolio

Contacte

MADRID

C/ Serrano, 51, 4ª planta,

28006 Madrid

(+34) 918 38 00 44

BARCELONA

C/ Balmes, 150, 2ª planta, 1ª porta

08008 Barcelona

(+34) 932 17 38 01

Enviar

RESPONSABLE:

Elix Advice, S.L - CIF B87995189 - Elix Advice

CONTACTO: Calle Serrano No 51 4D- Madrid (Madrid)

administracion@elix.es - Tel. 918 38 00 44- http://www.elix.es

FINALIDAD:

Consultas Website

 • Descripción: Gestión y respuestas a las consultas recibidas a través del formulario de contacto de la web de la organización
 • Finalidades: Respuesta a consultas recibidas a través del formulario electrónico de la web

Cookies, píxel y tracking

 • Descripción: Este sitio web implementa analítica web para comprender cómo los usuarios buscan, acceden y navegan. Estos análisis pueden implicar la recopilación de datos personales, como la dirección IP del usuario, la ubicación de conexión, las funciones de software y navegación de navegación, etc. Esta información se utiliza exclusivamente para el análisis estadístico. Cookies, tracking scripts y pixels son diferentes herramientas que sirven para entender y analizar la navegación de los usuarios. Archivos que retienen las preferencias del usuario durante su permanencia en un sitio web.
 • Finalidades:Identi car problemas.

LEGITIMACIÓN:

Consultas Website: Website: (Art. 6.1.a RGPD) Consentimiento del interesado

Cookies, píxel y tracking: : (Art. 6.1.a RGPD) Consentimiento del interesado

CONSERVACIÓN

Consultas Website: Durante un plazo de 5 años a partir de la última con rmación de interés. Los datos personales proporcionados se conservarán mientras no se solicite su supresión por el interesado y ésta proceda, y mientras sean necesarios -incluyendo la necesidad de conservarlos durante los plazos de prescripción aplicables- o pertinentes para la nalidad para la cual hubieran sido recabados o registrados.

Cookies, píxel y tracking: Otros. Deberá acceder a nuestra política de cookies para conocer el tiempo de conservación de cada cookie así como la información que se ha recabado.

DESTINATARIOS:

Consultas Website: Entidades del grupo empresarial . Los datos serán compartidos con las empresas del Grupo Elix.

Cookies, píxel y tracking:Empresas dedicadas a publicidad o marketing directo

TRANSFERENCIAS INTERNACIONALES:

No realizamos transferencias internacionales de sus datos

PROCEDENCIA:

Consultas Website :

 • Contactos web:El propio interesado o su representante legal

Cookies, píxel y tracking

 • Usuarios de la web: web: El propio interesado o su representante legal

DERECHOS: Usted tiene derecho acceder a sus datos, recti carlos, suprimirlos, limitar u oponerse a su tratamiento, a su portabilidad, a retirar su consentimiento y a presentar reclamaciones ante la Autoridad de Control (Agencia Española de Protección de Datos). Más información en privacy@auratechlegal.es