Sobre Elix

ELIX és una de les Gestores d’Inversions Immobiliàries de referència a Espanya, centrada en actius residencials amb alt valor agregat dins de les àrees metropolitanes de les principals ciutats.

Fundada per Jorge Benjumeda i Jaime Lacasa el 2003, ELIX ha evolucionat fins a convertir-se en una plataforma integral de referència que presta serveis d’adquisició, disseny i construcció i gestió patrimonial.

El 2018, ELIX llença una socimi juntament amb KKR i Altamar, per promoure actius residencials a Madrid i Barcelona. Actualment, aquest programa està aconseguint el seu desplegament màxim.

"ELIX és el tipus d’empresa formada per persones amb un gran coneixement en el sector immobiliari i apassionades per la tecnologia"

Equip, Coneixement i Tecnologia

Creiem en persones i en el seu potencial de creixement més enllà de qualsevol limitació, en la seva capacitat d’aprendre i innova per marcar la diferència per a ells mateixos i pel món.

Estem compromesos amb el coneixement i en cuidar els processos i les dades com l’essència mateixa del nostre negoci.

Estimem la tecnologia i tot el que puguis fer amb ella.

Recorregut

En els últims 16 anys hem estat creixent de forma constant, millorant i sofisticant les nostres operacions, construint una xarxa d’excel·lents col·laboradors, transformant els nostres processos i la nostra cultura, des d’una visió tradicional de promotor cap a una plataforma d’inversió d’avantguarda.

En els últims 5 anys, hem aconseguit

300M€ en adquisició d’edificis

100M€ en projectes i obres

1,300entitats gestionades

Què fem?

Gestió d’Inversions

SELECCIÓ D’OPORTUNITATS

Estem orgullosos d’haver construït un prestigiós equip d’adquisicions altament experimentat, amb una gran credibilitat i una xarxa de contactes en el sector que ens permeten accedir a les millors oportunitats.

ANÀLISI DE NEGOCI

Hem desenvolupat, basat en la nostra experiència, un sofisticat model de Pla de Negoci i Due Diligence que ens permet reduir significativament els riscos operatius i administratius i generar els fonaments sòlids per la presa de decisions.

FINANÇAMENT

Comptem amb un equip propi dedicat al finançament que aporta la seva gran trajectòria professional i una excel·lent xarxa de contactes amb institucions financeres per a construir solucions financeres a la mida dels nostres actius, vehicles i inversors.

GESTIÓ D’ACTIUS

Centrats en millorar el rendiment, el nostre equip d’Asset Management ha desenvolupat una agressiva disciplina per a determinar els criteris d’explotació dels actius i la seva monitoratge en termes d’inversió.

Gestió del Disseny i la Construcció

GESTIÓ DE DISSENY I LLICÈNCIES

El nostre equip de disseny és el responsable de dissenyar el producte més adequat pel Pla de Negoci i coordinar l’extensa xarxa d’arquitectes i enginyers per assegurar l’èxit en obtenir les llicències necessàries en el menor temps possible.

LICITACIÓ I CONTRACTACIÓ

Tenim un experimentat equip coordinant els processos de licitació, que inclouen el control de qualitat de la documentació projectual, plecs i medicions, anàlisi de sensibilitat cost-benefici i estratègies d'enginyeria de valor per optimitzar l'execució de cada actiu.

GESTIÓ D'OBRA

Durant la construcció, el nostre equip monitora la producció per assegurar-se que respongui als nostres estàndards de qualitat, pressupost i planificació, identifica i controla els riscos i gestiona les certificacions i pagaments. Finalment coordina les entregues d’obra i gestiona les postvendes.

Gestió de les propietats

GESTIÓ D’IMMOBLES

Tenim un experimentat equip d’executius de comptes que controlen els nostres actius des del primer dia, treballant amb una estreta coordinació amb els equips de promoció per aconseguir desenvolupar el màxim potencial dels immobles controlant els costos i responent als requisits administratius.

GESTIÓ DE COMERCIALITZACIÓ

El nostre equip té una excel·lent experiència en la comercialització i la gestió d’inquilins, així com en la comercialització dels diferents tipus d’actius. Constantment estem actualitzant la infraestructura tecnològica per ajudar a coordinar una gran varietat de proveïdors de serveis i aconseguir el millor rendiment possible i al mateix temps, generar informes actualitzats de les dades més rellevants.

REPOSICIONAMENT DELS ACTIUS

Gràcies a la nostra àmplia experiència prestant serveis industrials verticalment integrats i a partir del nostre coneixement del mercat i de la nostra indústria, podem aportar un complet rang d’operacions d’explotació per a millorar el rendiment dels actius que gestionem.

Equip Directiu

 • Jorge Benjumeda

  Soci Fundador

  Apassionat dels edificis i les persones, té una memòria llegendària i moltíssim coneixement del mercat, indústria i sector immobiliari. Com a CIO, exerceix el control sobre tota l’estratègia d’inversió i de gestió dels assets.

  Abans de fundar ELIX, ha tingut una extensa carrera professional internacioal, primer com a trade advisor a la Cambra de Comerç de Bordeaux i, posteriorment, amb la Spanish Commercial Office de Riyadh y com a Director de Vendes Internacional de The Newark Group.

  Llicenciat en Econòmiques i ADE per a la Universitat de Sevilla i MBA a l’IESE.

 • Jaime Lacasa

  Soci Fundador

  Somiador ambiciós i planificador previngut, està constantment dissenyant estratègies i construint oportunitats. Com a CSO, és responsable del desenvolupament dels nous vehicles d’inversió i de les relacions institucionals.

  Abans de fundar ELIX, va desenvolupar la seva carrera com a consultor sènior en consultoria estratègica a Espanya, Brasil i Puerto Rico pel Grup Telefónica. Prèviament, va ocupar una posició com a consultor del Ministeri Espanyol d’Assumptes Exteriors a Bogotà.

  És enginyer industrial especialitzat en mecànica a la Universitat de Strathclyde i la d’Oviedo. També té un MBA a l’IESE.

 • Fernando De Diego

  COO

  Versàtil, resolutiu, un líder pràctic amb un fort sentit del deure. Com a COO, lidera el grup d’operacions mentre implementa canvis estructurals i culturals.

  Abans d’unir-se a ELIX, va ser el Director General de la divisió de remodelació i posteriorment, Director de Desenvolupament de Negoci de ACR Group. Abans va dirigir vàries gestores immobiliàries en l’àmbit nacional, així com unitats de negocis terciaris.

  Té un màster en enginyeria a la universitat de Madrid, un Executive MBA per la UPC i un PGD a l’IESE.

 • Juan Andrés García

  CFO

  Gerent amb contrastada experiència en el sector immobiliari, juntament amb startups, tecnologies de la informació, serveis i banca d'inversió.

  Abans d'incorporar-se a ELIX va ser director financer de diverses empreses cotitzades i no cotitzades, com Panda Security, Warburg Dillon, Rank Xerox o Prosegur. També ha treballat per Deloitte.

  És Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials pel Centre d'Estudis Econòmics (CEU) de la Universitat Autònoma de Madrid.

 • Álvaro Guillén

  Director d’Expansió

  Amant de la seva feina i de les relacions socials, divertit i profund a la vegada, com una ment crítica, lúcida i amb un detector d’oportunitats. Com a Director d’Expansió, lidera un equip responsable que segueix l’estratègia d’inversió establerta pel CIO.

  Abans de pertànyer a ELIX, va ser el Director d’Expansió de Restaura. Anteriorment, també va formar part d’equips d’expansió de diferents immobiliàries.

  És llicenciat en Administració d’Empreses per a la Universitat Complutense of Madrid i té un màster en Anàlisi i Re Management realitzat a l’ICADE.

 • Ignacio Aránguez

  Responsable de Financiació

  Entusiasta dels projectes financers que impulsa i coordina, hàbil en la recerca de les mesures necessàries per adaptar-se a l'entorn i a les dinàmiques internes, convertint els problemes en oportunitats. Com a Responsable de Financiació, és el màxim responsable de finançament i de relacions amb entitats financeres.

  Abans de formar part de Elix, va desenvolupar gran part de la seva carrera professional en l'Àrea de Riscos de Banc Santander, especialitzant-se en Finançament per a Projectes de Commercial Real Estate i Residencial. Anteriorment havia estat auditor financer a EY.

  És Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la CUNEF, té un Màster en Riscos Financers per la Universitat Alcalá de Henares y CIFF, i un PDD a IESE Business School.

 • Luís Gómez

  Responsable Àrea Tecnològica

  Apassionat de la transformació digital efectiva, Expert en la transformació de negoci, vinculant l'optimització operativa amb la realitat tècnica en les organitzacions. Facilitat per a la presa de decisions i disseny de solucions que suposin un alt valor afegit a les companyies. Com IT Manager, és el màxim responsable d’aportar la visió tecnològica que dóna suport al plantejament operatiu de la companyia.

  Abans de formar part d’Elix, va desenvolupar gran part de la seva carrera professional en l'àrea de tecnologia i transformació digital de grans servicers immobiliaris com Haia Real Estate i Altamira, especialitzant-se en per a projectes d'estratègia corporativa i transformació digital.

  És Enginyer Superior en Informàtica per la Universitat de Sevilla, amb múltiples certificacions professionals (ITIL; Prince2, Lean Management, Six Sigma Green Belt, ISTQB)

 • Gabriela Murtra

  Assessora Legal General

  Apassionada, detallista, compromesa i molt responsable. Com a responsable del Departament Legal, coordina tot l’equip i temes legals de l’empresa, els advocats externs especialitzats i els tràmits i processos internacionals.

  Abans de formar part d’ELIX, es va especialitzar com a assessora legal de diferents immobiliàries a Barcelona, havent-hi treballat prèviament per a la firma d’advocats Cuatrecases.

  És llicenciada en Dret a la Universitat Abat Oliva CEU. També té un postgrau en Dret Immobiliari i Planificació Urbana per a la Universitat Pompeu Fabra.

 • Borja Palacios

  Asset Manager

  Apassionat del món immobiliari, el mar i la natura. Dinàmic, extravertit i disposat a buscar solució a qualsevol problema. Com Asset Manager, s'encarrega de vetllar pels interessos dels accionistes establint i executant l'estratègia que optimitzi la rendibilitat de cada actiu.

  Abans d'incorporar-se Elix, Borja va ser Asset & Property Manager a Azora, responsable de Lazora S.I.I, amb més de 8.000 habitatges sota la seva gestió. Anteriorment també va ocupar diversos llocs de responsabilitat a Klepierre, fons Líder Europeu en inversió i gestió de centres comercials.

  En Borja és Llicenciat en Economia per la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid, té un Executive MBA per EAE Bussines School i un Màster en Màrqueting Digital & E-Commerce per ESIC.

Portfolio

Contacte

MADRID

C/ Montesa, 35, Esc. Dreta., 4a planta

28006 Madrid

(+34) 918 38 00 44

BARCELONA

C/ Balmes, 150, 2ª planta, 1ª porta

08008 Barcelona

(+34) 932 17 38 01

Enviar